facebook pixel 1 facebook pixel 2

Як Lidea в Україні інвестує у розвиток агробізнесу та вітчизняну продуктову незалежність

26 грудня 2023 р.

як Lidea в Україні інвестує у розвиток агробізнесу та вітчизняну продуктову незалежні

До повномасштабної війни український агросектор інтенсивно розвивався, зокрема, у секторі новітніх технологій та захисту культур. Однак 2023 рік, як і попередній, став ще одним викликом для українських аграріїв. Виживуть та зростатимуть найбільш гнучкі, адаптовані та інноваційні.

Посівна кампанія проходила з урахуванням не лише погодних чинників, а й була скоригована відповідно до викликів воєнного часу. 

Агровиробникам довелося адаптувати свої підходи до роботи, підходи до придбання основних витратних ресурсів, реалізації врожаю тощо.

Однак всупереч викликам воєнного часу іноземні компанії, які мають представництва в Україні, продовжують розвивати в Україні власне виробництво, підтримувати фермерів та налагоджувати виробництво органічної продукції. 

Сьогодні особливо гостро стоїть питання якісного насіннєвого матеріалу. Це основа майбутнього врожаю і запорука продовольчої безпеки країни, а також можливість Україні укріплювати свої експортні позиції на світовому ринку. І всупереч усім складнощам, з якими українські аграрії сьогодні стикаються на зовнішніх агроринках, об’єднаними зусиллями нам потрібно утримувати позиції України у світовому АПК.

До прикладу, команда Lidea в Україні зосередила свої зусилля на нарощуванні інвестицій у локальне виробництво насіння та реалізації гуманітарних програм для мешканців постраждалих регіонів. 

Як Lidea в Україні інвестує у розвиток агробізнесу та вітчизняну продуктову незалежні читайте тут.

Про зрошувальну систему СТОВ "Ломовате" читайте на сторінках WashingtonPost.