facebook pixel 1 facebook pixel 2

"Разом до посівної!" - програма гуманітарної допомоги аграріям Північно-Східної України

18 травня 2022 р.

"Разом до посівної!"програма гуманітарної допомоги аграріям Північно-Східної України

"Разом до посівної!" - програма гуманітарної допомоги аграріям Північно-Східної України
Продуктова безпека України є однією з критично важливих цілей для нашої держави, а перемога на аграрному фронті для українців є стратегічно важливою та досяжною. 
Аби допомогти аграріям засіяти поля та виграти битву за врожай, Lidea запровадила внутрішню програму підтримки фермерів "Разом до посівної-2022" для господарств Північно-Східного регіону України, які в тій чи іншій мірі постраждали від бойових дій. І першими гуманітарну допомогу від Lidea отримали аграрії Харківської області.


Зокрема, йдеться про надання на повністю безоплатній основі посівного матеріалу у середні та маленькі господарства, які не мають змоги самостійно провести посівну кампанію 2022 року.
З ініціативи українського офісу Lidea та за підтримки європейських колег, у тісній співпраці з Міністерством аграрної політики України та військовими адміністраціями областей, до Харківської області вже вдалося доставити 400 п.о. кукурудзи та 1059 п.о. соняшнику.
На цьому етапі вся посівна продукція доставлена на склад одного з господарств Харківської області, звідки буде відправлена фермерам, які постраждали.


Слід зазначити, що Харківська область стала першою, куди вирушила допомога від Lidea. Найближчими днями посівний матеріал отримають також фермери, які постраждали від військових дій у Сумській, Чернігівській та Київській областях. 


Працюємо далі, разом до перемоги.