facebook pixel 1 facebook pixel 2

Перші результати врожайності кукурудзи Lidea

28 жовтня 2022 р.

Перші результати врожайності гібридів кукурудзи Lidea

Ви вже зібрали кукурудзу? Ділимося першими результатами Lidea!

Погодні умови, а саме – дощі, скорегували календарні плани аграріїв по всій Україні, але наразі все більше фермерів заходять в поля та починають збір кукурудзяного врожаю 2023.

Очевидно, що актуальним питанням наразі є вологість кукурудзи, адже вартості досушування зерна значно зросли. Тому дехто робить ставку на більш пізні строки збирання задля зменшення відсотку вологості. Але, якщо ви впевнені в гібридах на своєму полі, то навіть негода не змусить вас змінити плани.

Одним з таких господарств є ПП «Дари Ланів» у Тернопільскій області, що, разом зі спеціалістами компанії Lidea, проводило збирання кукурудзи наприкінці жовтня. Важливо відмітити, що господарство починає збирання кукурудзи з вологістю 27-28%.

Головний агроном ПП "Дари Ланів"

За словами головного-агронома Михайла Павловича Саламандра, господарство ПП «Дари Ланів» вирощує 450 га кукурудзи та 300-400 га соняшника. Має у виробничих посівах гібриди нашої компанії та збирання розпочало саме з них. Вже другий рік вирощує гібрид Мейфлавер (ФАО 330), який демонструє стабільно високі результати, та в 2022 році на площі 18 га, продемонстрував врожайність 15,5 т/га з вологістю 33,0%. Також - ЕС Фарадей (ФАО 350) з врожайністю 15,7 т/га і вологістю 31,7%.

У 2022 році на полі господарства була висіяна демо-лінійка з дев’яти гібридів кукурудзи Lidea та наразі ми готові поділитися з вами результатами.

Демо-лінійка 9 гібридів кукурудзи Lidea

Про поле: Посіяно - 30.04.2022. Обробіток – класичний, оранка, попередник – озима пшениця. Густота посіву – 82 тис./га. Було внесеного безводного аміаку 130 л/га та 80 кг/га комплексного мінерального добрива з посівом. Крім того, для захисту від бур’янів було застосовано страховий гербіцид на основі МЦПА у формі диметиламінної солі – 1,2 л/га.

Серед гібридів Lidea найбільшу привернули:

За словами головного агронома ПП «Дари Ланів», господарство задоволено отриманими результатами, адже гібриди Lidea повністю справдили очікування – продемонстрували високу врожайність та швидку вологовіддачу.

Бажаємо фермерам України максимальних врожаїв та перемоги України!