facebook pixel 1 facebook pixel 2

Гібриди-чемпіони Lidea

12 листопада 2021 р.

Гібриди-чемпіони Lidea

ЕС Креатив — чемпіон України з вологовіддачі, Олкані — другий за врожайністю

Гібрид ЕС Креатив здобув перемогу на VII Західноукраїнському чемпіонаті серед гібридів кукурудзи. Наш продукт було визнано кращим у категорії «Найкращий гібрид кукурудзи з ФАО вище 300. З найшвидшою вологовіддачею».

Показник вологості на момент збирання у ЕС Креатив становив 21,9 %, що є найкращим показником  серед 168 гібридів-конкурентів. Також з гордістю відзначаємо, що гібриди Lidea ЕС Міледі (22 %) та Олкані (22,1 %) посіли в цій категорії  2-ге і 3-тє місця.

Хочемо зауважити, що наш гібрид Олкані ще завоював 2-ге місце у категорії «Гібрид з найкращою врожайністю ФАО 300—350» з результатом 140,9 .

VII Західноукраїнський чемпіонат зі збору кукурудзи відбувся на базі господарства «Агропродсервіс» (с. Настасів, Тернопільська обл.).

ЕС Креатив (ФАО 300) відзначається надзвичайно високою адаптивністю до умов вирощування. Завдяки своїй гнучкості він демонструє високі показники в різних агрокліматичних зонах та за різноманітних технологій.

Олкані (ФАО 340) — гібрид зубовидного типу, рослина низькоросла і потребує менше вологи для формування врожаю, що особливо  важливо в регіонах з нестабільним вологозабезпеченням.