facebook pixel 1 facebook pixel 2

Група Lidea в Україні увійшла до топ-10 соціально відповідальних компаній

1 грудня 2023 р.

"Ми формуємо в команди розуміння, що успіх компанії — це успіх кожного"

З перших днів повномасштабного вторгнення Lidea допомагає населенню України та військовим. І цьогоріч ми увійшли до рейтингу "Топ-10 соціально відповідальних компаній".

Також 30 листопада в суспільно-політичному онлайн-ЗМІ вийшло інтерв'ю за участі Юлії Гриценко - начальника відділу операційного маркетингу ТОВ "Лідеа Україна", де наша колега детально розповіла про безпеку і умови праці в компанії, підтримку захисників, безкоштовне насіння фермерам та благодійну допомогу українцям.

"У сучасному нестабільному світі важливо мати надійного партнера, який піклується про своїх співробітників і є гарантом безпеки та впевненості у майбутньому. Група компаній Lidea в Україні є одним із ключових роботодавців вітчизняного агроринку, який навіть під час воєнного стану в країні зберіг не тільки робочі місця, а також усі компенсації і пільги та продовжує забезпечувати гідні умови праці для свого персоналу.

Наш найважливіший пріоритет — впровадження безпечних умов праці для всіх співробітників. І йдеться не лише про фізичну безпеку, а й психологічний комфорт на робочому місці. Компанія активно впроваджує та підтримує сучасні стандарти охорони праці, навчає персонал діяти в екстрених ситуаціях та надає необхідні ресурси для гарантування безпеки на роботі і під час службових подорожей."

Переходьте за посиланням для ознайомлення з повною версією статті: читати статтю