facebook pixel 1 facebook pixel 2

Новітня обробка насіння BOOST&GO

7 квітня 2022 р.

Новітня обробка насіння Lidea - BOOST&GO

Досить часто, рослини на початку вегетації потерпають від комплексу несприятливих факторів які стають на заваді реалізації їх генетичного потенціалу, а саме:

  • пошкодження хворобами та шкідниками,
  • пониження температур,
  • перепади денних та нічних температур,
  • перезволоження грунту.

Тому фахівцями Lidea було розроблено ефективний механізм для підвищення стійкості й адаптивності гібридів до несприятливих умов на початкових етапах росту та розвитку.

BOOST & GO  - це інноваційне рішення, яке базується на обробці насіння комплексом препаратів, що допомагає захистити генетичний потенціал с/г культур на ранніх етапах росту та розвитку.

Ефективна дія BOOST & GO  досягається завдяки гармонійному поєднанню та взаємодоповнюючій дії таких елементів:

  • Фунгіцид та інсектицид для захисту від хвороб та шкідників на початку вегетації.
  • Комплекс мікроелементів спеціально розроблений для потреб культури на початкових етапах росту, що забезпечує потужний старт рослин на початкових етапах розвитку.
  • Біостимулятор – сприяє розвитку вегетативної маси та кореневої системи, що в свою чергу поліпшує засвоєння вологи, поживних речовин та підвищує стресостійкість до понижень температур. Подовжує ефект захисту від абіотичних факторів до фази 10-11 листків.
  • Покращена формуляція нанесення препарату на насінину - забезпечує рівномірне й надійне нанесення препарту на насінину.

Ефективність застосування BOOST & GO підтверджена багаторічними даними польових та лабораторних досліджень. Починаючи із поточного сезону, ми пропонуємо вітчизняним агараріям переконатись в перевагах даної технології, придбавши насіння наступних гібридів:

Кукурудза: ЕС Креатив, Мейфлавер, Олкані, ЕС Міледі, Керала, Ініці

Соняшник: ЕС Савана, ЕС Ароматік СУ, ЕС Агора, ЕС Белфіс, ЕС Проксіма, ЕС Цейлон СУ, ЕС Белла, ЕС Ізіда

Отримати детальну інформацію стосовно ефективності використання BOOST & GO Ви можете, звернувшись до регіональних представників Lidea (тут).