facebook pixel 1 facebook pixel 2

Офіційне звернення представників глобальної команди Lidea

20 березня 2022 р.

Звернення представників компанії Lidea

Lidea шокована російською військовою агресією проти України і виступає разом з Європою у закликах щодо відновлення миру та цілісності України.

Після вторгнення в Україну пріоритетом Lidea було забезпечення безпеки наших 434 співробітників та їхніх сімей у країні, які глибоко страждають від цього конфлікту.

Створено спеціальний кризовий підрозділ для нагляду в режимі реального часу за прийомом сімей на кордонах та наданням усієї можливої ​​екстреної допомоги разом із командами з Польщі, Словаччини, Угорщини, Молдови та Румунії.

З 24 лютого ми вирішили, що подальші інвестиції в Росію негайно призупиняються. Ми зосереджуємо свої ресурси на підтримку України, щоб відповісти на заклик українського уряду та асоціації фермерів посіяти ярі культури.

Зараз ми вирішуємо увійти в нову фазу підтримки під назвою «Україна сіє майбутнє!».

Щоб допомогти українським аграріям, поставки продовжуються, де це можливо. Глобальна команда Lidea мобілізована та готова підтримати фермерів у їхній весняній посівній кампанії. Ми готові посіяти заплановані ділянки гібридизації насіння, щоб задовольнити потреби виробників у 2023 році.

Незважаючи на ситуацію, ми експортуємо насіння з Франції в Україну і робимо все можливе, щоб зібрати всі наявні запаси для потреб фермерів.

Оскільки Україна є основним експортером сільськогосподарської продукції, ця війна ставить під загрозу світову продовольчу безпеку. Це загрожує тим населенням світу, які найменше здатні забезпечити себе їжею. Разом з колегами зі світової насіннєвої промисловості ми робимо все можливе, щоб пом’якшити цей ризик.

Ми пишаємося хоробрістю нашої української команди в її зусиллях забезпечити посівний сезон.