facebook pixel 1 facebook pixel 2

Соціальна відповідальність Lidea під час війни зросла вдесятеро

8 жовтня 2023 р.

Соціальна відповідальність Lidea під час війни зросла вдесятеро

Команда сповідує соціально-відповідальний підхід до ведення бізнесу. Питання корпоративної соціальної відповідальності в умовах війни неминуче вийшли на перший план. Разом із насінням для фермерів у постраждалі від війни райони обов'язково постачається гуманітарна допомога, часто ініціаторами таких проектів є співробітники компанії, які, працюючи в регіонах особисто бачать їх гострі потреби.

У вересні компанія Lidea в честь свого третього Дня народження у партнерстві з ГО «Ротарі клуб «Київ – Столиця», надали благодійну допомогу у розмірі 339 739 грн дитячому садочку у м. Ічня Чернігівської області. Ще до настання холодів замінять старі дерев’яні вікна і двері у дитячих спальнях та ігрових кімнатах, закуплять бойлери, а також парти для старших груп і навчально розвитковий матеріал. Та найголовніше, спільними зусиллями Lidea та Ротарі подарують дітям позитивні емоції – новий ігровий майданчик.

Соціальна відповідальність Lidea під час війни зросла вдесятеро

Сергій Бут, заступник Генерального директора ТОВ «Лідеа Україна»: «Ми в Lidea щодня працюємо задля продовольчої безпеки та незалежності України, вітчизняного аграрного ринку і кожного українця зокрема. Діти – наше майбутнє і якщо ми можемо допомогти їм зростати – ми це робимо».

Лідеївці намагаються допомагати там, де в цьому є потреба і всіма можливими ресурсами, хоча розуміють, що всього охопити не можливо. Водночас, вірять, що об’єднані зусилля усіх відповідальних бізнесів, наближають щасливе майбутнє України.