facebook pixel 1 facebook pixel 2

«Приємно вражає стійкість гібридів Lidea до перестою»

9 лютого 2023 р.

«Приємно вражає стійкість гібридів Lidea до перестою»

Гібриди кукурудзи Lidea відмінно адаптовані до кліматичних умов України, і навіть той факт, що на великій кількості полів ще досі не зібрано врожай, не став на заваді нашим продуктам і вони продемонстрували відмінний результат.

Одним із фермерських господарств, що залишається задоволеним співпрацею з Lidea, є ФГ «Західний Буг Юнака Сергія Петровича», тож його керівник Юнак Микола Петрович охоче поділився враженнями про наші продукти:

«В структурі посіву нашого господарства основними культурами є озимий ріпак, соя, кукурудза та соняшник. На кінець січня частина кукурудзи ще знаходиться в полі. Це приблизно 1300 га.

Безпосередньо з компанією Lidea ми співпрацюємо з 2020 року і я задоволений результатами. У компанії гарна селекція, якісне насіння та доступна цінова політика.

Що ж до гібридів кукурудзи, то передусім приємно вражає їхня стійкість до перестою — вони досить стійкі. При збиранні на зараз вологість гібридів складає: ЕС Інвентів 21 %, ЕС Астероїд 26 %, Мейфлавер 27 %. Щодо врожайності, то найкращий результат продемонстрував Мейфлавер — 10,3 т за вологості 14 %.

У 2023 році плануємо висівати 1300 га кукурудзи».

Про господарство:

  • Назва: ФГ «Західний Буг Юнака Сергія Петровича»
  • Розташування: Волинська обл., Володимир-Волинський р-н, м. Володимир
  • Загальна площа ріллі: 8000 га
  • Тип ґрунтів: піщані, супіщані