facebook pixel 1 facebook pixel 2

Відтепер ми – Lidea! Прес-реліз

6 серпня 2021 р.

img test

LIDEA виводить на глобальний ринок два комерційні бренди: LIDEA та CAUSSADE SEMENCES PRO

Об’єднання EURALIS Semences та CAUSSADE Semences Group розпочалось 1 вересня 2020 року. Це поклало початок створенню бренду Lidea. Входячи до ТОП-10 світових насіннєвих компаній, мета Lidea – позиціонувати себе одним із лідерів у європейському насіннєвому бізнесі. Обіг компанії Lidea складає більше 350 мільйонів євро. Інвестиції у виробництво та R&D – близько 30 мільйонів євро. Lidea працює сьогодні задля сільського господарства майбутнього, просуваючи бачення сталого розвитку. 

На світовому рівні Lidea запускає два комерційні бренди: Lidea та Caussade Semences Pro.   

LIDEA У СВІТІ 

У висококонкурентному середовищі, стратегія бренду Lidea розроблена для задоволення потреб споживачів. Використовуючи різні бізнес моделі, мультикультурна стратегія підбирає шляхи до кожного ринку. Бренд Lidea – сучасний та інноваційний мультикультурний бренд, впізнаваний фермерами. Lidea пропонує широкий асортимент продукції та послуг для покращення рентабельності фермерський господарств. Новий підхід бренду Lidea – пропонувати сталі мультикультурні рішення для фермерів протягом року. Компанія займається реалізацією насіння наступних культур: кукурудзи, соняшника, пшениці, сої, ріпаку, сорго, кормових, бобових та покривних культур. Lidea відповідає вимогам ринку завдяки розвитку актуальних та потенційних трендів агроіндустрії (харчування, кормів, біоенергетики та взаємодії з переробниками). Бренд Caussade Semences Pro орієнтований на дистриб’юторів та пропонує персоналізовані рішення та портфоліо, сфокусоване на дві основні культури: кукурудзу та соняшник. Lidea та Caussade Semences Pro – це взаємодоповнюючі бренди, які надають можливість компанії Lidea підтримувати рентабельність фермерів, партнерів по дистриб’юції та приймати виклики сільського господарства в майбутньому.     

LIDEA В УКРАЇНІ 

В Україні на даний момент ми запускаємо лише бренд Lidea. Lidea пропонує українським фермерам широкий вибір гібридів серед таких культур, як: кукурудза, соняшник, соя, озимий ріпак, озима пшениця, люцерна. У додаток до цих основних культур, Lidea пропонує інноваційні генетичні рішення, такі як: Duo Corn та OSR Insect Trap, а також сертифіковане органічне насіння. В Україні обіг компанії Lidea складає понад 50 млн. євро. Lidea має приблизно 4 тис га ферми, значна частина якої має можливості для зрошення та використовується для вирощування насіння. А також, завод із виробництва насіння, молочну ферму, власні комерційний та маркетинговий відділи, відділ з трейдингу. Lidea в Україні – це вертикально інтегрована компанія із понад 400 співробітників. Lidea присутня на усіх етапах створення ланцюжка цінності в Україні, що включає дослідження та розвиток, польове виробництво, доробку насіння та продажі й трейдинг. Розвиваючи інфраструктуру, Lidea має на меті принести нові ідеї для українського агробізнесу та підвищити його рентабельність. Першою культурою, яка виводиться на ринок України під брендом Lidea буде ріпак. Кампанія по просуванню ріпаку включає в себе презентацію та продаж гібридів ріпаку із оновленого портфоліо Lidea. Усі гібриди ріпаку, які надійдуть у продаж будуть у нових брендованих мішках Lidea. Дивіться відеозвернення Генерального директора Найджела Твейтса щодо запуску бренда Lidea в Україні: