facebook pixel 1 facebook pixel 2

Як захиститися від підробленого насіння?

25 грудня 2022 р.

Як захиститися від підробленого насіння?

Lidea прагне захистити своїх клієнтів від поширеного на сьогодні явища - підробок насіння і тому підготувала чек-лист з детальною інформацію про те, як вберегтися від підробки та на що звертати увагу при виборі оригінального насіння.

  1. Якісного дешевого насіння не буває.
  2. Якість насіння у мішку неможливо перевірити неозброєним оком, а ще й оцінити його за всіма показниками, однак перша візуальна оцінка повинна бути на хорошому рівні.
  3. Купити насіння можна виключно в офіційних дистриб’юторів, список яких вказано на офіційному сайті Lidea
  4. На всіх мішках Lidea є номер партії та власний цифровий код, які легко відслідковуються дистриб’юторами та компанією.
  5. На мішку обов’язково вказані препарати, якими протруєно насіння.
  6. На мішку присутні захисні елементи, які наносяться під час пакування і їх можна побачити тільки під ультрафіолетом.
  7. Підчас пакування на заводі завжди відбираються контрольні проби, які фіксуються в загальній системі виробництва, що дозволяє контролювати якість партій та насіння.
  8. Крім основних, на мішку також є додаткові елементи захисту від підробок, що дозволяє спеціалістам Lidea відрізняти оригінал від контрафакту.
  9. У разі виникнення будь-яких сумнівів щодо оригінальності придбаних мішків, фермеру, не розпаковуючи їх, потрібно звернутися до менеджера дистриб’ютора, представника Lidea в регіоні або на гарячу лінію компанії (бот «АгроПідтримка») для отримання кваліфікованої консультації та надати зразок запакованого мішка на експертизу.

Щоб отримати хороший урожай – купуйте насіння тільки в перевірених місцях.