facebook pixel 1 facebook pixel 2

Гібриди Сплендіс (250) та ЕС Мілорд (380) за рекомендованою ціною

14 лютого 2023 р.

Гібриди Сплендіс (250) та ЕС Мілорд (380) за рекомендованою  ціною

Пропонуємо вам рекомендовану ціну на гібриди кукурудзи Сплендіс (ФАО 250) та ЕС Мілорд (ФАО 380).

Чому важливо купити якісне насіння?

Селекція насіння спрямована на підвищення його основних характеристик: урожайності, стійкості до хвороб і погодних умов тощо. Якісне насіння є однією з головних передумов отримання гарного врожаю, тимчасом як намагання зекономити на посівному матеріалі коштуватиме значно дорожче.

Французька селекційна програма допомагає нашим спеціалістам обрати найкращі продукти для українських полів, а скориставшись багаторічним досвідом співробітників компанії, навіть найвибагливіший фермер може розраховувати на отримання максимального врожаю.

Які гібриди в економічному сегменті обрати?

Портфоліо Lidea налічує понад 30 гібридів тільки в Україні, що відмінно адаптовані до агрокліматичних умов нашої країни та з року в рік демонструють високі результати в полях. Тому кожен фермер обов’язково знайде те, що йому потрібно.

Сьогодні ж ми пропонуємо звернути увагу на два гібриди французької селекції, які приємно здивують українського сільгоспвиробника не тільки майбутнім урожаєм, а й ціною на посівний матеріал.

Продуктивний за екстенсивної та середньоінтенсивної технологій, гібрид кукурудзи на зерно.  Розвиває потужну кореневу систему  Має високий рівень стійкості до основних хвороб  Підходить до вирощування в умовах монокультури

Рекомендована ціна за 1 п. о. гібрида кукурудзи Сплендіс (ФАО 250) — 2 920 грн без НДС. Остаточну ціну запитуйте у дистриб’ютора продукції

Результативний за екстенсивної технології та No-Till, гібрид кукурудзи на зерно.  Швидко віддає вологу  Демонструє максимальну врожайність навіть за стресових умов  Має високу натуру зерна

Рекомендована ціна за 1 п. о. гібрида кукурудзи ЕС Мілорд (ФАО 380) —2 640 грн без НДС. Остаточну ціну запитуйте у дистриб’ютора продукції

Чому варто обирати насіння Lidea?

Ми — сучасний та інноваційний мультикультурний бренд, який пропонує українським сільгоспвиробникам широкий вибір гібридів таких культур, як кукурудза, соняшник, сорго, соя, озимий ріпак, озима пшениця. 

Насіння від Lidea максимально відповідає потребам фермерів і має такі біологічні характеристики: високий вміст цінних речовин, олії, білка тощо.

З повним портфоліо гібридів кукурудзи Lidea ви можете ознайомитися на нашому сайті або натиснути на ПОСИЛАННЯ для переходу.